Kur dehen femrat… (Video)

Dhe kur femra dehet, pritet skandali. Një moment i tillë është parë edhe në një zonë në Kazakistan, kur dy femra të dehura përfshihen në një sherr mes

Dhe kur femra dehet, pritet skandali. Një moment i tillë është parë edhe në një zonë në Kazakistan, kur dy femra të dehura përfshihen në një sherr mes tyre duke e kapur për flokësh njëra-tjetrën.

Momenti më qesharak është bërë një femër e tretë kur po tentonte të ndihmojë shoqen e saj në këtë përleshje. Pos që nuk e mbajnë këmbët, ajo rrëzohet për shkak të mbathjeve.

Kjo video është duke u përhapur shumë në rrjetet sociale.

COMMENTS