Kryeministri i Japonisë del nga tubi si ‘Super Mario’ (Foto & Video)

Kryeministri i Japonisë Shinzo Abe tërhoqi shume vëmendje mbrëmjen e 21 Gushtit 2016, në ceremoninë mbyllëse të Lojërave Olimpike, duke u ngjitur në s

Kryeministri i Japonisë Shinzo Abe tërhoqi shume vëmendje mbrëmjen e 21 Gushtit 2016, në ceremoninë mbyllëse të Lojërave Olimpike, duke u ngjitur në skenë i veshur si personazhi Super Mario.

Me ceremoninë mbyllëse duke iu afruar fundit, guvernatori i Tokios e pranoi flamurin olimpik si një simbol se Lojrat Olimpike do të mbahen atje pas 4 vjetësh.

Shinzo Abe u shfaq nëpërmjet një tubi, që në mënyrë simbolike përfaqësonte rrugët e lidhjes mes Rio De Zhaneiros dhe Tokios, vendit që e mirëpret eventin në 2020.

Shinzo Abe Foto 1

Shinzo Abe Foto 3

Shinzo Abe Foto

COMMENTS