Kjo është ‘çika’ e Adrian Gaxhës (Video)

Këngëtari Adrian Gaxha ka lansuar për fansat këngën e tij më të re, që titullohet ‘My Girl’. Kënga është shumë verore dhe stil. Kujtojmë që këngëtari i cili është imazhi i një kompanie celulare në Shkup, po bashkëpunon me një label ndërkombëtar rumun dhe muzika e tij tashmë do t’i kalojë kufinjtë shqiptar.

Këngëtari Adrian Gaxha ka lansuar për fansat këngën e tij më të re, që titullohet ‘My Girl’.

Kënga është shumë verore dhe stil.

Kujtojmë që këngëtari i cili është imazhi i një kompanie celulare në Shkup, po bashkëpunon me një label ndërkombëtar rumun dhe muzika e tij tashmë do t’i kalojë kufinjtë shqiptar.

COMMENTS