Këngëtarja serbe e quan Kosovën shtet fqinj (Video)

Një vajzë nga Kosova, ka mahnitur jurinë e talalent shout 'Rising Star'. Elida Hajdari nga Kosova, ka mahnitur jurinë e talalent shout 'Rising Star

Një vajzë nga Kosova, ka mahnitur jurinë e talalent shout ‘Rising Star’.

Elida Hajdari nga Kosova, ka mahnitur jurinë e talalent shout ‘Rising Star’ në Turqi. Elida ka marrë komente të mira nga juria profesioniste dhe ka kaluar në fazën tjetër të spektaklit.

Por, çudia ka ndodhur kur anëtarja e jurisë këngëtarja e njohur serbe Emina Jahoviç, ka kuptuar se Elida vjen nga Kosova, të cilës iu ka referuar si shtet fqinj.

‘Elida ju vini nga Ballkani, nga shteti ynë fqinj Kosova’, ka thënë këngëtarja serbe Jahoviç, e cila është e martuar me këngëtarin turk Mustafa Sandal.

Për më shumë ndiqeni videon nga minuta 6:10, kur këngëtarja serbe jep komente për kosovaren Elida Hajdari.

COMMENTS