Këngëtarët që e shkruajnë keq gjuhën shqipe! (Foto)

Fitojnë shumë nga muzika. Por, nuk i japin aspak rëndësi drejtshkrimit në gjuhën shqipe. Çdo ditë shkruajnë statuse të ndryshme nëpër rrjete sociale. Dhe aspak e hijshme, këngëtarët shqiptarë nuk dijnë të shkruajnë. Fakt për këtë janë gabimet shumë të mëdha brenda një fjalie. Ja disa prej tyre:

Fitojnë shumë nga muzika. Por, nuk i japin aspak rëndësi drejtshkrimit në gjuhën shqipe.
Çdo ditë shkruajnë statuse të ndryshme nëpër rrjete sociale.

Dhe aspak e hijshme, këngëtarët shqiptarë nuk dijnë të shkruajnë. Fakt për këtë janë gabimet shumë të mëdha brenda një fjalie. Ja disa prej tyre:

Enca

Encaa postimi

Postimi i Bleros

Sabriiiiii

Shyhrete Behluli postimi

COMMENTS