Kadri Veseli dorë për dore me gruan (Foto)

Janë të paktë politikanët vendor, që publikojnë foto si kjo e postuar nga Kadri Veseli. Kryeparlamentari dhe i pari i PDK-së, është parë dorë për dore me gruan e tij në sheshin ‘Nënë Tereza’. Duke ecur nëpër sheshin e Prishtinës, të dy dukeshin të buzëqeshur.

Janë të paktë politikanët vendor, që publikojnë foto si kjo e postuar nga Kadri Veseli. Kryeparlamentari dhe i pari i PDK-së, është parë dorë për dore me gruan e tij në sheshin ‘Nënë Tereza’.

Duke ecur nëpër sheshin e Prishtinës, të dy dukeshin të buzëqeshur.

Kadri Veseli Foto

COMMENTS