Gold AG, këngë ndryshe për Kosovën dhe Shqipërinë (Video)

Gjithmonë i këndon Shqipërisë dhe Kosovës, por kësaj here në një version tjetër. Në aktrim e ka dëshmuar vetën edhe në filmin 'Zori', por në projekti

Gjithmonë i këndon Shqipërisë dhe Kosovës, por kësaj here në një version tjetër.
Në aktrim e ka dëshmuar vetën edhe në filmin ‘Zori’, por në projektin e tij të fundit ‘N’deti’, Gold AG, vetëm sa e vërtetoi edhe një herë këtë.

E përveç aktrimit ai zbuloi edhe anën sarkastike të tij ku në fakt, të gjithë ne nga Kosova që kemi qenë ndoshta vetëm një herë të vetme në Shqipëri, e dijmë se e ka treguar të vërtetën, por në një mënyrë të lezetçme!

COMMENTS