Jeta e re e këngëtares Safete Mustafa

Këngëtarja e muzikës popullore, Safete Mustafa i ka rezervuar këto ditë për pushim e relaks bashkë me bashkëshortin e saj të ri. Ajo dhe Arbeni kan

Këngëtarja e muzikës popullore, Safete Mustafa i ka rezervuar këto ditë për pushim e relaks bashkë me bashkëshortin e saj të ri.

Ajo dhe Arbeni kanë zgjedhur plazhin grek që të bëjnë pushimet.

Lajmin e ka bërë të njohur vet ajo përmes Facebook-ut ku edhe ka marrë mjaft komente nga fansat e saj, të cilët i kanë dëshiruar pushime të këndshme.

COMMENTS