Idea që i shpëtoi dy persona të bllokuar në ishull (Foto)

Dy persona mbetën të bllokuar në një ishull të pabanuar në Paqësor për 7 ditë, ndërsa u shpëtuan këtë të premte pasi u panë nga një avion i marinës am

Dy persona mbetën të bllokuar në një ishull të pabanuar në Paqësor për 7 ditë, ndërsa u shpëtuan këtë të premte pasi u panë nga një avion i marinës amerikane.

Të mbijetuarit kishin mbërritur me varkë në ishullin e pabanuar të Fayu, pjesë e Mikronezisë, ndërsa nuk mundën të largoheshin më nga aty për shkak të problemeve që i kishte shfaqur mototi i varkës.

Të premten, nja avion amerikan kishte kaluar mbi ishull dhe në rërën pranë detit personat që ndodheshin mbi të panë të shkruhej ‘SOS’.

Kjo ishte shenja që ata kuptuan menjëherë se dikush kishte nevojë për ndihmë dhe arritën të shpëtojnë dy personat që qëndronin në ishull prej 7 ditësh, pa ushqime të mjaftueshme.

Idea që i shpëtoi dy persona të bllokuar në ishull

Idea që i shpëtoi dy persona të bllokuar në ishull 2

Idea që i shpëtoi dy persona të bllokuar në ishull 3

Idea që i shpëtoi dy persona të bllokuar në ishull 4

COMMENTS