Hulaja më e bukur apo e frikshme në botë?! (Video)

Në Zelandën e Re po bënë bujë atraksioni më i ri, ‘Hulaja Nevis’. Më mirë shikoni videon dhe vlerësojeni!

Në Zelandën e Re po bënë bujë atraksioni më i ri, ‘Hulaja Nevis’.

Më mirë shikoni videon dhe vlerësojeni!

COMMENTS