Foto që duhet ta shikoni 2 herë!

Në fushat e Nxai Pans në Botsvana të Afrikës, një elefant me dy feçka u fotografua nga një punëtor i qytetit, ndërsa fotografia ka habitur përdoruesit

Në fushat e Nxai Pans në Botsvana të Afrikës, një elefant me dy feçka u fotografua nga një punëtor i qytetit, ndërsa fotografia ka habitur përdoruesit e internetit.

Johan Barnard ishte në safari me gruan e tij Bridgena dhe dy vajzat e tyre kur ai nxori foton hutuese.

Në të vërtetë nuk është një elefant me dy feçka por janë dy elefantë të cilët janë fotografuar në momentin e duhur dhe duken sikur janë një.

Elefanti 2

Elefanti 3

COMMENTS