Flet Obama, fle policja (Video)

Jo të gjithë u impresionuan nga fjalimi i presidentit amerikan Barack Obama në Dallas, ku ai foli për vështirësitë me të cilat përballet policia dhe p

Jo të gjithë u impresionuan nga fjalimi i presidentit amerikan Barack Obama në Dallas, ku ai foli për vështirësitë me të cilat përballet policia dhe paragjykimet racial në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Policen, e cila ishte e ulur prapa Presidentit, e ka zënë gjumi. Padyshim ajo arriti të vidhte pak momente fame.

Fjalimi që po mbante Obama ishte një formë homazhi ndaj pesë oficerëve të policisë që u vranë brenda natës gjatë sulmit racist me snajper.

COMMENTS