Fillojnë të mbledhen protestuesit para Kuvendit të Kosovës

Para objektit të Kuvendit të Kosovës kanë filluar të mblidhen protestuesit për të kundërshtuar marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi. Në mesin e protestuesve janë shfaqur anëtari i ri i Lëvizjes Vetëvendosje, Dukagjin Gorani, nënkryetari i Prishtinës, Dardan Sejdiu dhe Ylli Hoxha.

Para objektit të Kuvendit të Kosovës kanë filluar të mblidhen protestuesit për të kundërshtuar marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi.
Në mesin e protestuesve janë shfaqur anëtari i ri i Lëvizjes Vetëvendosje, Dukagjin Gorani, nënkryetari i Prishtinës, Dardan Sejdiu dhe Ylli Hoxha.

Pamje protesta

COMMENTS