Faraoni G dhe Albina Jakupi janë bërë tre (Foto)

Çifti simpatik i këngëtarëve Ilir Demolli i njohur si Faraoni G dhe Albina Jakupi janë bërë prindër. Lajmin për ardhjen në jetë të vajzës Tana, e

Çifti simpatik i këngëtarëve Ilir Demolli i njohur si Faraoni G dhe Albina Jakupi janë bërë prindër.

Lajmin për ardhjen në jetë të vajzës Tana, e ka njoftuar vet Iliri përmes rrjetit social Facebook, ku edhe ka postuar një foto të Albinës me të bijën.

‘Kem dy u bamë tre – Tanë Demolli’, ka shkruar Faraoni G.

Albina Jakupi

COMMENTS