Eneda ironizon me këngëtaret ‘plastike’ (Foto)

Këngëtarja shqiptare Eneda Tarifa ka ironizuar koleget e saj që kanë kryer ndërhyrje estetike. Vet Tarifa, është ndër të paktat që mbetet ende origjinale dhe nuk është përfolur për ndonjë ndërhyrje. Eneda ka publikuar një fotografi të saj pa ngjyra, së cilës i ka vendosur disa buzë të mëdha të kuqe.

Këngëtarja shqiptare Eneda Tarifa ka ironizuar koleget e saj që kanë kryer ndërhyrje estetike.

Vet Tarifa, është ndër të paktat që mbetet ende origjinale dhe nuk është përfolur për ndonjë ndërhyrje.

Eneda ka publikuar një fotografi të saj pa ngjyra, së cilës i ka vendosur disa buzë të mëdha të kuqe.

Eneda Tarifa

COMMENTS