Elinel bëhet baba (Foto)

Reperi i njohur shqiptar Granit Bajraktari, i njohur si Elinel, është bërë baba. Lajmin e ka bërë të ditur vet ai në Instagram. Reperi ka postuar

Reperi i njohur shqiptar Granit Bajraktari, i njohur si Elinel, është bërë baba. Lajmin e ka bërë të ditur vet ai në Instagram.

Reperi ka postuar fotografinë e parë të foshnjës, dhe ka thënë se ndihet i bekuar për lindjen e fëmijës.

Shumë kolegë dhe të afërm të tij e kanë uruar për lindjen e fëmijës së parë.

Reperi dhe bashkëshortja e tij kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë gjatë muajit prill të këtij viti.

Elinel

COMMENTS