E pret letra drurin apo jo (Video)

Keni menduar ndonjëherë që një letër të presë drurin? Kjo video ua demostron këtë gjë duke ju shuar kureshtjen. Letra mund të jetë një prej materialeve më të buta dhe të lehta por ajo cfarë bën me të në këtë video është befasuese. Ajo mund të përdoret dhe si ‘sharrë’. Për më tepër shihni videon:

Keni menduar ndonjëherë që një letër të presë drurin? Kjo video ua demostron këtë gjë duke ju shuar kureshtjen.

Letra mund të jetë një prej materialeve më të buta dhe të lehta por ajo cfarë bën me të në këtë video është befasuese. Ajo mund të përdoret dhe si ‘sharrë’. Për më tepër shihni videon:

COMMENTS