Dua Lipa shkëlqen në emisionin e Jimmy Fallonit! (Video)

Nuk është hera e parë që Dua Lipa performon në skenën e improvizuar të studios së Jimmy Fallonit. Por është hera e parë që korr kaq shumë sukses dh

Nuk është hera e parë që Dua Lipa performon në skenën e improvizuar të studios së Jimmy Fallonit.

Por është hera e parë që korr kaq shumë sukses dhe po përfolet prej mediave botërore.

Mediat e huaja kanë komplimentuar mënyrën se si ajo ka kënguar hitin ‘Scared to be lonely’ si dhe faktin se nuk ka gabuar në asnjë notë që ka kënduar edhe pse e gjithë performanca ka qenë ‘live’.

Në fakt duke pasur parasysh që Dua ka pasur një agjendë të ngjeshur me koncerte në Evropë dhe me gjerë e kanë bërë këngëtaren me origjinë shqiptare të stërvitet mjaft mirë vokalisht, fakt ky që dallohet në sigurinë e saj duke kënduar në ‘Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

Më poshtë mund ta dëgjoni performancën e këngëtares shqiptare.

COMMENTS