Dobësia e David Beckham (Foto)

Tashmë dihet që vajza është pika e tij më e dobët. David Beckham, nuk ka hezituar që të ndajë së fundmi disa çaste me vajzën e tij në SnapChat. 41

Tashmë dihet që vajza është pika e tij më e dobët. David Beckham, nuk ka hezituar që të ndajë së fundmi disa çaste me vajzën e tij në SnapChat.

41 vjeçari shihet duke kaluar çaste të këndshme me vajzën e tij, por ata edhe kanë marrë diçka së bashku pa leje.

Në kuzhinën e shtëpisë së tyre ndodhej një këpucë e bashkëshortes Victoria, ku babai bashkë me vajzën e tij e kanë marrë taken e këpucës për t’ia dhënë kukullës së vogëlushes.

Çifti David dhe Victoria Beckham janë të martuar prej vitesh dhe kanë katër fëmijë prej tyre tre djem dhe vajzën më të vogël.

Davidi 1

Davidi 2

Davidi 3

COMMENTS