Çifti Taylor – Tom me pushime në Itali (Foto)

Ata kanë vetëm dy javë që dalin bashkë, por mesa duket gjëra kanë lëvizur shpejt për Taylor Swift dhe Tom Hiddleston. Çifti i lumtur i ka takuar tash

Ata kanë vetëm dy javë që dalin bashkë, por mesa duket gjëra kanë lëvizur shpejt për Taylor Swift dhe Tom Hiddleston.
Çifti i lumtur i ka takuar tashmë familjet e njëri-tjetrit dhe janë duke shijuar pushimet romantike bashkë.

Pasi kaluan kohë bashkë në Rhode Island, New York, Nashville dhe në Britani, 26 vjecarja Taylor dhe Tom, 35 vjeç, tani gjenden në Romë dhe duket se po e shijojnë romanticitetin e tyre.

Taylor Swift 1

Taylor Swift 2

Taylor Swift 3

Taylor Swift 4

COMMENTS