Edona James në ‘Promi Big Brother’ të Gjermanisë

Ajo njihet si Edona James, shqiptarja transgjinore me gjoksin e madh e cila ka thyer çdo barrierë sa i përket jetës së 'tij'. Ai është shndërruar nga

Ajo njihet si Edona James, shqiptarja transgjinore me gjoksin e madh e cila ka thyer çdo barrierë sa i përket jetës së ‘tij’. Ai është shndërruar nga një mashkull në një femër, duke u bërë kështu shqiptari i parë që ka ndërruar gjininë.

Mediat gjermane raportojnë se 28 vjeçarja, do jetë pjesëmarrëse në ‘Promi Big Brother’ në Gjermani. Ajo sipas mediave gjermane mund të përbëjë një nga kandidatet më të njohur dhe interesant të shfaqjes.

Biondja nga Dortmundi është me origjinë nga Kosova. Kur ishte 16 vjeç ka nisur tranzicionin për t’u bërë femër. Thuhet se më parë ‘ajo’ quhej Kujtim Shehu.

COMMENTS