Bashkëpunimi më i ri i Gold AG (Video)

Reperi Gold AG dhe këngëtarja e njohur shqiptare Anxhela Peristeri kanë publikuar projektin më të ri me titull ‘Llokum’. Kënga vjen në bashkëpunim edhe me këngëtarin Labinot Alshiqi, ndërsa pak orë nga publikimi kënga ka marrë mbi 132 mijë klikime.

Reperi Gold AG dhe këngëtarja e njohur shqiptare Anxhela Peristeri kanë publikuar projektin më të ri me titull ‘Llokum’.

Kënga vjen në bashkëpunim edhe me këngëtarin Labinot Alshiqi, ndërsa pak orë nga publikimi kënga ka marrë mbi 132 mijë klikime.

COMMENTS