Amerikanët e vërtetë! (Foto)

Amerikanët e vërtetë e ka titulluar setin e tij fotografik Edward S. Curtis. Ato janë punuar gati 110 vjet më parë (1890-1900) dhe publikuar në një site fotografish që me merret me imazhet historike. Portretet janë disa nga personazhet më të njohura të indianëve.

Amerikanët e vërtetë e ka titulluar setin e tij fotografik Edward S. Curtis.

Ato janë punuar gati 110 vjet më parë (1890-1900) dhe publikuar në një site fotografish që me merret me imazhet historike.

Portretet janë disa nga personazhet më të njohura të indianëve.

3 Foto

2 Foto

1 Foto

COMMENTS