Amber Heard i dhuron për bamirësi paratë e divorcit nga Johhny Deep

7 milionë dollarët e marra nga divorci me Johnny Depp, Amber Heard do t'i dhurojë për bamirësi. 30 vjeçarja zbuloi se do t'i japë të gjitha paratë

7 milionë dollarët e marra nga divorci me Johnny Depp, Amber Heard do t’i dhurojë për bamirësi.

30 vjeçarja zbuloi se do t’i japë të gjitha paratë Unionit Civil Amerikan dhe Spitalin e Fëmijëve në Los Angeles, ku thotë se ka punuar si vullnetare për 10 vjet.

Paratë do të ndahen në mënyrë të barbartë për bamirësitë.

‘Paratë nuk kanë luajtur ndonjë rol madhor në jetën time personale, kështu që dua t’i dhuroj të gjitha paratë e divorcit’ tha Amber.

COMMENTS