Alban Skënderaj, ky shembull i artit (Video)

Mjafton të lexojmë emrin e këngëtarit që ka publikuar projektin e ri 'Engjull' dhe të kuptojmë pa hezitim se do të jetë një këngë që ia vlenë të dëgjo

Mjafton të lexojmë emrin e këngëtarit që ka publikuar projektin e ri ‘Engjull’ dhe të kuptojmë pa hezitim se do të jetë një këngë që ia vlenë të dëgjohet!
E sa për videoklipin… S’ka çka të shtohet, modest dhe i realizuar mjeshtërisht, i lezetshëm e me Miriam Canin në të s’ka si të jetë ndryshe.
Madje duhet të jetë shembull se s’ka nevojë për videoklipe nudo e këngë me ritme të përziera që një projekt t’iu pëlqej publikut!

COMMENTS