Akullore e ëmbël nga Nutella (Video)

Kur jeni në ditët me temperaturë të lartë ajo çfarë iu nevojitet janë pijet e freskëta apo akulloret. Megjithatë a e keni ditur se një të tillë mun

Kur jeni në ditët me temperaturë të lartë ajo çfarë iu nevojitet janë pijet e freskëta apo akulloret.

Megjithatë a e keni ditur se një të tillë mund ta përgatisni në kushte shtepiake vetëm me Nutella?

Ajo çfarë ju nevojitet është vetëm qumësht dhe Nutella, për t’i përgatitur në mënyrën se si duket në pamjet e publikuara më poshtë.

Për më shumë ndiqeni videon e cila ilustron më së mirë se si të përgatisni një akullore nga Nutella vetëm për pak sekonda.

COMMENTS