Aktorja Streep mbështetje të fuqishme për Hillary Clinton (Video)

Aktorja e famshme Meryl Streep ka shprehur mbështetjen e saj për kandidaten presidenciale demokrate Hillary Clinton. Ju keni bërë histori, u tha a

Aktorja e famshme Meryl Streep ka shprehur mbështetjen e saj për kandidaten presidenciale demokrate Hillary Clinton.

Ju keni bërë histori, u tha ajo të pranishmëve në natën e dytë të kuvendit kombëtar të demokratëve në Filadelfia. Dhe do të bëni përsëri histori në nëntor, kur Hillary Clinton të zgjidhet presidentja e parë grua e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Meryl Streep ka qenë e suksesshme që në fëmijërinë e saj. Ajo nisi karrierën që në shkollë të mesme. Streep ka interpretuar në shumë filma dhe ka fituar çmime të panumërta.

COMMENTS