25 milionë dollarë video intime e Kim Kardashianit…

Bosi i Vivid, Steve Hirsch ka shprehur dëshirën që të paguajë 25 milionë dollarë për një video intime mes Kim Kardashian dhe Kanye West. Steve i ci

Bosi i Vivid, Steve Hirsch ka shprehur dëshirën që të paguajë 25 milionë dollarë për një video intime mes Kim Kardashian dhe Kanye West.

Steve i cili ka realizuar ingjizimin e famshëm mes Kim Kardashian dhe Ray-J ka thënë se një video e realizuar mes Kanye West, bashkëshortes së tij Kim Kardashian dhe njërës prej motrave të Kim do të ‘trondiste’ botën.

Duke folur për Radar Online ai ka thënë se marrëveshja për të realizuar videon e Kimit ishte një prej marrëveshjeve më të mira të realizuara në historinë e industrisë së të rriturve.

COMMENTS