ZICO TV nisë përgatitjet për Programin Festiv ‘Gëzuar 2017’ (Video)

Ende pa nisur fryma e festës, ZICO TV ka nisur përgatitjet me kujdes të veçantë që fundviti të jetë sa më gazmor për ju. Si gjithmonë, emrat e njo

Ende pa nisur fryma e festës, ZICO TV ka nisur përgatitjet me kujdes të veçantë që fundviti të jetë sa më gazmor për ju.

Si gjithmonë, emrat e njohur të muzikës por edhe këngëtarët e rinj do të jenë prezentë në Programin Festiv 2017, që ZICO TV u dhuron shikuesve besnik të tij.

Ndërkohë ftohen të gjithë artistët e interesuar nga të gjitha trojet shqiptare, që të lajmërohen për pjesëmarrje, dhe të konfirmojnë ardhjen e tyre në +377 44 732 975 & info@zico.tv

Organizatorët janë në përgatitje të një skenografie mbreslënëse si dhe krijimin e një programi që do të mbahet në mend.

Xhirimet do të mbahen me datën 20 Nëntor në Prishtinë.

COMMENTS