Vogëlushi ‘magnet’ – përgjigja e mjekëve do t’iu habisë (Video)

Një 5 vjeçar nga Bosnja ka një aftësi të veçantë që nuk është hasur më parë në një trup njeriu… Trupi i tij ka aftësi të thithë metale, njëjtë si magn

Një 5 vjeçar nga Bosnja ka një aftësi të veçantë që nuk është hasur më parë në një trup njeriu… Trupi i tij ka aftësi të thithë metale, njëjtë si magnet.

Erman Delic i është nënshtruar shumë kontrolleve dhe analizave mjekësore por doktorët kanë dalë në përfundimin se ai është krejtësisht i shëndetshëm, duke e përshkuar si ‘magnet njerëzor’.

COMMENTS