Vjedhje spektakolare e delfinit (Video)

Një ngjarje komike ka ndodhur në një park ujor në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Një delfin mesa duket i pasionuar pas teknologjisë i ka dalë nga oazi i tij dhe i ka rrëmbyer nga duart një turisteje, Ipadin e saj, në momentin që po bënte fotografi.

Një ngjarje komike ka ndodhur në një park ujor në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Një delfin mesa duket i pasionuar pas teknologjisë i ka dalë nga oazi i tij dhe i ka rrëmbyer nga duart një turisteje, Ipadin e saj, në momentin që po bënte fotografi.

COMMENTS