Veseli: Boll më me këtë gjendje (Foto)

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli ka komentuar mungesën e vendim-marrjes nga ana e institucioneve të Kosovës, duke thënë se për shkak të këtyre

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli ka komentuar mungesën e vendim-marrjes nga ana e institucioneve të Kosovës, duke thënë se për shkak të këtyre liberalizimi i vizave po bllokohet, ndërsa punësimi vazhdon të jetë problemi kryesor në vend.

Mirëpo, përmes një postimi në Facebook, Veseli si kryetar i partisë më të madhe në vend, siguron qytetarët e Kosovës se ata do të kenë një të ardhme më të mirë, duke shtuar se vendimet do të merren vetëm për qytetarët dhe për ndryshimin dhe përmirësimin e jetës së tyre.

COMMENTS