Taulant Xhaka shijonë pushimet në Dubai (Video)

Reprezentuesi i njohur Taulant Xhaka ka zgjedhur plazhet e Dubait. Ai në rrjetin social Instagram publikoi një video, gjersa shihet duke u relaksua

Reprezentuesi i njohur Taulant Xhaka ka zgjedhur plazhet e Dubait.

Ai në rrjetin social Instagram publikoi një video, gjersa shihet duke u relaksuar dhe me mbishkrim dukee falënderuar Blerim Destanin.

“Faleminderit Blerim Destani”, ka shkruar Xhaka, siç duket ishte Destani shkaktar i këtij pushimi.

Thanks to Blerim Destani!! @blerimdestani #Great#Dubai#laFamilia @qendrriimm @dani__lv @leotrim34 @tx.34

A video posted by Taulant Xhaka (@tx.34) on

COMMENTS