Stresi i shpëton burgut, por…

Gjykata e Apelit shpëton nga burgu, Arkimed Lushën, reperin e njohur si Stresi. Gjatë paradites së të premtes gjykata, konvertoi dënimin e dhënë nga G

Gjykata e Apelit shpëton nga burgu, Arkimed Lushën, reperin e njohur si Stresi. Gjatë paradites së të premtes gjykata, konvertoi dënimin e dhënë nga Gjykata e Shkallës së Parë, nga 2 muaj burgim në 18 muaj në shërbim prove përcjellë zico.tv

Sipas, reperi duhet të paraqitet periodikisht dhe të tregojë se nuk shoqërohet më me persona të dënuar dhe të mos kryejë vepra të ngjashme apo më të rënda nga ajo që u dënua.

Arkimed Lusha u procedua penalisht, pasi në janar të vitit 2015 u arratis nga ambientet e komisarit nr.3 në Tiranë, pasi ishte ndaluar për drejtim mjeti nën efektin e pijeve alkoolike dhe kishte kundërshtuar punonjësit e policisë, transmeton t.ch.

COMMENTS