‘Shoqëria e vjetër’ dhe ‘Kam dëshirë’, projektet e fundit nga Beni Baksi (Premierë/Video)

Një nga këngëtarët që ka të preferuara baladat, Beni Baksi këtë herë vjen me një këngë ritmike ku i këndon shoqërisë. 'Shoqëria e vjetër' është një

Një nga këngëtarët që ka të preferuara baladat, Beni Baksi këtë herë vjen me një këngë ritmike ku i këndon shoqërisë.

‘Shoqëria e vjetër’ është një nga ato këngët që iu bën të vallëzoni e të pini më miqtë, ashti si e ka edhe tekstin.

Si pjesë e programit festiv per fundvitin në ZICO TV, ‘Gëzuar 2017’, Beni Baksi përveç kësaj së shpëjti do të sjellë edhe një nga ato që i pëlqejnë më shumë, baladat!

COMMENTS