Shcerzinger: J.Lo, të pasmet tua inspirim për jetën!

Pos që janë këngëtare të famshme dhe seksi, Nicole Shcerzinger dhe Jennifer Lopez, duket se janë edhe shoqe të mira. Në një postim në Instagram, S

Pos që janë këngëtare të famshme dhe seksi, Nicole Shcerzinger dhe Jennifer Lopez, duket se janë edhe shoqe të mira.

Në një postim në Instagram, Shcerzinger e ka uruar divën portorikane në 47 vjetorin e lindjes, me një postim interesant.

‘Gëzuar ditëlindjen Jen. Faleminderit që na insipron me dritën e bukur që ndriçon. Të pasmet e tua do të na inspirojnë gjithë jetën’, shkruan Nicole në foton që ka postuar në rrjetet sociale.

Nicole Sherzinger JLO

COMMENTS