Seks në Big Brother! Aktivistët: ‘të ndalohet urgjent ky program’ (Foto)

Ashtu siç ishte menduar, këtë vit Celebrity Big Brother në Angli ka dhuruar plotë skena seksi. Kanë kaluar pothuajse dy muaj që kur Big Brother ka

Ashtu siç ishte menduar, këtë vit Celebrity Big Brother në Angli ka dhuruar plotë skena seksi.

Kanë kaluar pothuajse dy muaj që kur Big Brother ka filluar në Angli dhe në ditët e para kanë ndodhur disa nga ngjarjet më intriguese brenda shtëpisë.

Aty nuk kanë munguar përplasje të ashpra, përjashtime të banorëve dhe shfrenimi nga alkooli dhe se fundi seks ‘pa frena’.

Por aktivistët mendojnë se ky program, ky njerëz të njohur mblidhen në shtëpinë më të monitoruar në vend, duhet të ndalohet.

Episodet e seksit i kanë dhuruar çiftet Stephen Bear-Chloe Khan dhe Lewis Bloor e Marnie Simpson.

COMMENTS