Sa e ka të vështirë Xhela ndarjen (Premierë/Video)

Këngëtari nga Ferizaji, me një vokal të ngrohtë dhe i dashur për publikun, Xhela, në programin festiv ‘Gëzuar 2017’, solli këngën “Lamtumirë”. Këngën në fjalë ai e lansoi gjatëkëtij viti të shoqëruar me videoklip.

Këngëtari nga Ferizaji, me një vokal të ngrohtë dhe i dashur për publikun, Xhela, në programin festiv ‘Gëzuar 2017’, solli këngën “Lamtumirë”.

Këngën në fjalë ai e lansoi gjatëkëtij viti të shoqëruar me videoklip.

COMMENTS