Sa bukur këndonte Live Bleona! (Foto)

Nga arkiva e zico.tv iu sjellim pamje të papublikuara më herët, kur Bleona Qerreti ishte në majat e suksesit të saj. Në vitin 2005, në një pishinë

Nga arkiva e zico.tv iu sjellim pamje të papublikuara më herët, kur Bleona Qerreti ishte në majat e suksesit të saj.

Në vitin 2005, në një pishinë në Podujevë, Bleona jo vetëm që e mbushi hapësirën, e mbetën shumë njerëz jashtë, raporton zico.tv, por edhe pas interpretimit të hiteve të veta në atë kohë ajo kishte filluar të këndojë edhe live këngë popullore.

Kujtojmë se në atë kohë, Bleona po shijonte turneun e koncerteve në Kosovë nën menagjimin e ZICO Company, pas suksesit të madh të video klipit ne gjuhën shqipe dhe angleze me titull njejtë edhe si albumi i saj ‘Boom Boom’!

Mirëpo pa marrë parasysh sa vite kanë kaluar, Bleona edhe sot në dukje mbetet e njejta ashtu si në paraqitjet e saja.

Madje shumë lehtë mund të krahasohet me venën, sa më shumë vite ka aq më e mirë është!

COMMENTS