Ryva me 3 musketierët (Video)

Pas bashkëpunimit të parë i cilësuar si i suksesshëm me këngëtaren Ryva Kajtazi, Tarabuka Band dhe Dj Star kanë vendosur që sërish të sjellin një tjet

Pas bashkëpunimit të parë i cilësuar si i suksesshëm me këngëtaren Ryva Kajtazi, Tarabuka Band dhe Dj Star kanë vendosur që sërish të sjellin një tjetër bashkëpunim për adhuruesit e tyre.

Projekti i dytë i përbashkët i artistëve, është produkt i kompozitorëve Granit Gashi dhe Nurtel Morina nga ‘Massive’, ndërkaq videoklipi do të realizohet nga ‘Urban Graphics’.

Deri në finalizim të kësaj kënge, ndiqeni ‘Dalim sonte’

COMMENTS