Rikthehet moda e albumeve muzikore

Më parë artistët ankoheshin se lansimi i albumeve muzikore po u nxjerrë nga duart shumë mjete financiare. Mirëpo tani disa nga këngëtarët shqiptarë, s

Më parë artistët ankoheshin se lansimi i albumeve muzikore po u nxjerrë nga duart shumë mjete financiare. Mirëpo tani disa nga këngëtarët shqiptarë, sikur i kanë forcuar zemrat.

Fansat e Leonora Jakupit, 2po2, Skivit – Visar Shalës, Bim Bimma, shumë shpejt do ta kenë në duar albumet e tyre.

Konfirmimin e kanë dhënë edhe vet artistët madje duke thënë se këtë e bëjnë për fansat dhe se nuk kanë përfitime materiale. Mbetet të shihet çka po na sjellin artistët.

COMMENTS