Ribashkim historik i grupit ‘Marigona’

Prishtina do të jetë dëshmitare e ribashkimit historik të grupit të famshëm 'Marigona', të cilët me 9 Korrik do të mbajnë një koncert, ku do të festoj

Prishtina do të jetë dëshmitare e ribashkimit historik të grupit të famshëm ‘Marigona’, të cilët me 9 Korrik do të mbajnë një koncert, ku do të festojnë 25 vjetorin e themelimit të grupit.

Mësohet se koncerti do të përcillet me shumë aktivitete tjera festive dhe do të organizohet më 9 Korrik duke filluar nga 19:30 tek hapësira e Bibliotekës Kombëtare në Prishtinë.

Koncerti është i hapur dhe do të jetë falas për të gjithë qytetarët si dhe mysafirë special në këtë koncert do të jenë edhe një grup prej 16 harqeve që do ta përcjellë bendin.

COMMENTS