Puthja e Encës me të dashurin e saj nën dritën e hënës! (Foto)

Jo rrallë herë kritikohet për peshën e saj dhe ndërhyrjet me Photoshop në fotografi, këngëtarja Enca Haxhia ka zhvendosur vëmendjen në një tjetër dr

Jo rrallë herë kritikohet për peshën e saj dhe ndërhyrjet me Photoshop në fotografi, këngëtarja Enca Haxhia ka zhvendosur vëmendjen në një tjetër drejtim.

Artistja e mbanë shumë sekret jetën e saj private, por si duket ka vendosur më në fund ta shfaqë pak e nga pak.

Enca ka ndarë për fansat e saj në Snapchat foto me të dashurin nga një mbrëmje e veçantë mes tyre.

Puthja që vjen në njërën prej fotove kurorëzohet me një zemër të formuar nga dy të dashuruarit në formën tjetër.

Enigma gjithsesi vijon për të mësuar se kush është fatlumi. Ne jemi në pritje të fotove të tjera, jo më nën dritën e hënës.

Postimi i Ences me te dashurin e ri

Enca ne snapchat

COMMENTS