Pse u bë Rita Ora për spital

Këngëtarja e famshme me origjinë shqiptare, Rita Ora, është shtruar mbrëmë në klinikë. Rita shpjegon se lodhja e tepërt është ajo që e ka bërë për spi

Këngëtarja e famshme me origjinë shqiptare, Rita Ora, është shtruar mbrëmë në klinikë. Rita shpjegon se lodhja e tepërt është ajo që e ka bërë për spital.

Ajo dje ka realizuar një set fotografish për një revistë ndërsa ditë më parë ka xhiruar skena të filmit më të ri ‘Fifty Shades’.

Më vonë këngëtarja shpërndau një fotografi në Twitter nga shtrati i spitalit ku shkruante si përshkrim: ‘Sot ishte një ditë e vështirë dhe unë po e kaloj këtë faleminderit të gjithë ju që më keni mbështetur! Ju dua.’

Rita ora postimi twitter

COMMENTS