Policja me bikini shtrin për toke hajnin

Ishte jashtë detyrës, dhe po merrte rreze në një park në Stokholm. Por kjo nuk e ka ndalur një police suedeze që të realizojë një arrestim fantastik d

Ishte jashtë detyrës, dhe po merrte rreze në një park në Stokholm. Por kjo nuk e ka ndalur një police suedeze që të realizojë një arrestim fantastik derisa hodhi përtokë një hajn që tentoi të vidhte shoqen e saj.

Mikaela Kellner e veshur në bikini, një police që 11 vjet, ishte me miqtë e saj, kur hajni iu afrua atyre.

Hajduti u hoq sikur shiste revista, por më pas ata kuptuan se u kishte vjedhur celularin. Menjëherë sapo u largua policja me bikini e arriti dhe e shtriu përtokë duke e neutralizuar.

Mikaela Kellner

COMMENTS