Policia hedhë poshtë pohimet për incidentin e armatosur në kufi me Malin e Zi

Policia e Kosovës, pas shkrimeve të publikuar sot nëpër disa portale dhe media lidhur me gjoja një incident të armatosur në brezin kufitar Kosovë-Mali

Policia e Kosovës, pas shkrimeve të publikuar sot nëpër disa portale dhe media lidhur me gjoja një incident të armatosur në brezin kufitar Kosovë-Mali i Zi, informon opinionin dhe mediat se raportime të tilla janë të pabazuar dhe të pavërteta.

‘Zyrtarët kompetentë të Policisë së Republikës së Kosovës janë në nivel të kryerjes së detyrave dhe autorizimeve edhe në brezin kufitar shtetëror dhe deri në këto qaste nuk ka të raportuar apo të konfirmuar asnjë incident të tillë’, përfundon njoftimi i Policisë.

COMMENTS