Policët, shfaqje fantastike në lift (Video)

Kjo performancë e jashtëzakonshme është regjistruar në Zelandën e Re, kur disa policë kanë shpalosur talentin e tyre muzikor në ashensor. Pamjet ja

Kjo performancë e jashtëzakonshme është regjistruar në Zelandën e Re, kur disa policë kanë shpalosur talentin e tyre muzikor në ashensor.

Pamjet janë marrë nga kamera e ashensorit, ku fillimisht kanë hyrë dy policë, dhe kanë nisur perkusionin.

Më pas hyjnë edhe policët e tjerë të cilët i bashkohen ritmit të perkusionit. ‘Shfaqja’ zgjati për rreth 1 minutë e gjysmë dhe videoja është bërë virale në internet.

COMMENTS