Plaka e aftë në artet marciale (Video)

Një grua 76 vjeçe ka habitur të gjithë me aftësitë e saj në arte marciale. Në një video e publikuar në Youtube shihet gruaja e moshuar në duel, së bas

Një grua 76 vjeçe ka habitur të gjithë me aftësitë e saj në arte marciale. Në një video e publikuar në Youtube shihet gruaja e moshuar në duel, së bashku me një mashkull që është sa gjysmë e moshës së saj.

E njohur vetëm si Meenakshiamma, e lëvizë me mprehtësi shkopin, teksa qëllon dhe mbrohet nga kundërshtari.
Në videon e xhiruar ajo tregon aftësitë në ‘Kalaripayattu’ – një art marcial të cilin ajo e praktikon që nga mosha 10 vjeçare.

COMMENTS