Pacolli: Gjykata Kushtetuese legjitimoi aktin kriminal për ‘Grandin’

Lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli ka akuzuar Gjykatën Kushtetuese se ka shkelur ligjin kur ajo ka legjitimuar siç thotë ai, aktin kriminal në rastin e

Lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli ka akuzuar Gjykatën Kushtetuese se ka shkelur ligjin kur ajo ka legjitimuar siç thotë ai, aktin kriminal në rastin e Hotelit ‘Grand’.

‘Këtë vepër kriminale, Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese (dëgjoi urdhërat e njerëzve të fortë) e ‘legalizoi’ me dekret kushtetues’, ka shkruar Pacolli në Facebook, përcjellë zico.tv

Ai e quan AKP-në si një institucion të kriminalizuar dhe kujton se ATK ka kërkuar nga ai mbi 3.600.00 euro ryshfet për ta transferuar pronën në emër të tij.

postimi-i-behgjetit

COMMENTS