Mposhteni frikën – Ja si ta kapim miun e gjallë (Video)

Shumica e njerëzve irritohen apo frikësohen kur shohin një brejtës. Por, një video interesante e publikuar në Youtube tregon se si mund ta kapim të gjallë një mi. ‘Projekti’ për këtë kurth speciale nuk ju kushton shumë, dhe atë mund ta bëni në kushte shtëpie. Për më tepër ndiqeni videon:

Shumica e njerëzve irritohen apo frikësohen kur shohin një brejtës. Por, një video interesante e publikuar në Youtube tregon se si mund ta kapim të gjallë një mi.

‘Projekti’ për këtë kurth speciale nuk ju kushton shumë, dhe atë mund ta bëni në kushte shtëpie.

Për më tepër ndiqeni videon:

COMMENTS